ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Deltag i vores SmagePanel

Elsker du Chilli ? Kender du ChuChum ?
 
Hos ChuChum laver vi masser af spændende produkter med chilli, du finder vores produkter i dagligvare-, slagter- og special-butikker over hele landet. Vi har en forhandleroverigt på vores webshop som du kan finde her: https://shop.chuchum.dk/da/stores
 
Men der foregår en hel masse bag kulissen inden du kan finde vores produkter ude i butikkerne, en masse produktudvikling, smagstests og frem og tilbage inden vi er tilfredse med et produkt og er klar til at sælge det til det ganske land.
 
Vi skræller, renser, piller, hakker, koger, steger, fermenterer, blender, sier, smager, hælder på glas og flasker mange gange mens vi arbejder på nye produkter. Ind i mellem kunne vi godt tænke os at dele disse tests med nogle andre end os selv som en del af denne process.
Derfor søger vi deltagere til et SmagePanel.
 
Vil du selv deltage, eller kender du nogen du synes måske skal være med, så tag dem her - del vores opslag med dem og - hvis du gerne vil deltage selv så læs mere nedenfor om hvordan det hele virker.
Vi vil blive glade for jeres hjælp med at sprede budskabet
 
😍😍😍😍🌶🌶🌶🌶😍😍😍😍
 
Hvad laver SmagePanelet ?
 
SmagePanelet skal hjælpe os med f.eks at smage på et nyt produkt, og give os feedback på produktet, det kan f.eks være smag, styrke, konsistens, farve, emballage, etiket, mulige anvendelse, pris eller andre ting vi er interesseret i at få feedback omkring.
Det kan også være nye tiltag online, hjemmesider, designs eller lignende som vi har brug for hjælp til.
 
Hvordan virker SmagePanelet ?
 
Afhængigt af hvad det er vi tester, så vil vi sende en lille pakke med posten - f.eks når der skal smages på noget nyt. Vi vil typisk lægge et spørgeskema med som belyser de ting vi gerne vil vide mere om. Besvarelsen foregår pr. email så det er ikke noget meget teknisk eller besværligt. Er det noget der kan deles elektronisk så vil vi sende en email til deltageren i SmagePanelet.
Vi vil vælge et tilfældigt udsnit af deltagere ud til hver gang vi har brug for SmagePanelet, dog kan vi finde på at vende tilbage til samme deltagere så fremt vi f.eks laver tests hvor vi ændrer på noget vi tidligere har testet med nogle deltagere. Der er således ingen garanti for at man får kassevis af chilli fra os bare fordi man har meldt sig til SmagePanelet.
 
Koster det noget at være med i SmagePanelet ?
 
Nej, det koster ikke noget andet end den tid det måtte tage at svare på vores spørgsmål.
 
Hvem kan deltage i SmagePanelet ?
 
Alle kan deltage, det kræver dog - for produkttests - at man har en postadresse i Danmark som vi kan sende smagsprøver til.
 
Hvordan melder man sig til SmagePanelet ?
 
Man tilmelder sig til vores SmagePanel ved at sende en email til chuchum@chuchum.dk med emnet "SmagePanel - Tilmelding".
Vi vil gene bede om følgende information i tilmeldingen;
Navn, email, telefonnr, postadresse.
Alder, køn.
samt
En kort introduktion til dig, herunder meget gerne information omkring hvor stærk du kan lide chilli og hvilken slags chilli du kan lide - mest så vi kan lære dig at kende en lille smule.
 
 
Om ChuChum:
Den første sovs, Chu-Chum, der senere gav navn til firmaet, blev til i 1998 i et privat køkken og blev hurtigt meget eftertragtet hos familie og venner. Sådan lavede vi vores chilli i mange år.
ChuChum ApS blev grundlagt i 2007 med det alvorlige formål, at producere og markedsføre ”chillisovse”, hvor et bredere smagsindtryk, råvarerne og især brugbarheden af sovsene var sat i højsædet. Siden 2007 er det gået slag i slag - og man kan nu få vores produkter i dagligvare-, slagter- og special-butikker over hele landet.
 
 
 
Det med småt:
GDPR - sender du os en email for at deltage i SmagePanelet så gemmer vi oplysninger som efterspurgt ovenfor. Derudover gemmer vi korrespondancer mellem os og SmagePanelet. Det gør vi fordi at det ellers ikke vil være muligt at drive SmagePanelet.
 
 
Comments are closed