ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Ny Forhandler - Hellerup Bazar

Ny Forhandler - Hellerup Bazar
 
Bor du i eller omkring Bernstorffsvej / Hellerup / Gentofte eller er Hellerup Bazar din lokale favorit-butik, så har vi en fantastisk nyhed til dig, nu kan man nemlig få alle vores produkter i Hellerup Bazar, så skynd dig forbi, og tag en med der også vil blive glad for at kunne købe vores produkter i sin lokale butik.
 
Vi synes det er vigtigt at man støtter sit lokale forretningsliv, og derfor er vi også altid ekstra glade hver gang vi får åbnet op for en ny forhandler, så man kan finde et glas Chu-Chum i sin lokale butik 🌶😍👍😊
 
Vil du gerne finde en forhandler tættere på dig så kan du kigge i vores forhandleroversigt her: https://shop.chuchum.dk/da/stores
 
Har du forslag til forhandlere som du synes vi skal kontakte, så må du endeligt fortælle os det.

 
Comments are closed