ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Ny Forhandler - Frugtkurven i Herlev

Idag er vi glade for at kunne fortælle om endnu en ny forhandler.
 
Det er godt og vigtigt at støtte op omkring sine lokale butikker når man kan, de sikrer et levende nærmiljø, og gør det selvfølgeligt nemmere at hente sig et glas Chu-Chum hvis man lige står og er løbet tør.
 
Bor du i eller omkring Herlev Bymidte eller er Frugtkurven din lokale butik, så har vi en fantastisk nyhed til dig nu kan man nemlig få alle vores produkter hos Frugtkurven, så skynd dig forbi, og tag en med der også vil blive glad for at kunne købe vores produkter i sin lokale butik.
 
Vil du gerne finde en forhandler tættere på dig så kan du kigge i vores forhandleroversigt her: https://buff.ly/2n42b7E Har du forslag til nye forhandlere som du synes vi skal kontakte, så må du endeligt fortælle os det.
 
Comments are closed