ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Godt Nytår, velkommen til 2018

Hej allesammen,

 

Vi håber i havde et brag af en fest igår, og fejrede nytåret med maner. Vi fik også fejret nytåret, og vi fik en chance for at tænke på hvad vi gerne vil i 2018, og der er rigtigt mange ting - og det vil vi vende tilbage til iløbet af året. Så vi vil bare gerne benytte denne lejlighed til at sige tak for det sidste år til alle vores kunder, og vi glæder os til at ses i det nye :-)

Men dagen idag er ren afslapning, og maden skal ikke være alt for kompliceret idag.

Vi er så heldige at vi har lidt rester af en roastbeef, nogle perleløg og noget hjemmelavet bearnaise. Så vi laver os en roastbeef sandwich med kold roastbeef, et par strimler peberfrugt, lun bearnaise, og varme perleløg ristet let sprøde på panden. Og der skal selvfølgelig chilli i, så en lille klat Toftegaard Hot ryger der i låget af de sandwich boller vi havde liggende i fryseren.. 🔥🔥🔥🌶️🌶😍😍❤️❤️

Velbekomme!

ps. så må vi se om vi ikke også kan få ryddet bordet op bagefter.

 

Comments are closed