ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Oksekød med Kål, Rød Karry og Chu-Chum

Efterår og vinter bringer de kraftige, krydrede retter frem, gryderetter som er nemme at lave, som smager godt og giver varmen i de kolde mørke dage.

Med Chu-Chum kan man meget nemt lave sin egen røde karrypasta, som er alletiders grund ingrediens i varme krydrede gryderetter.

Elise Ledet har været i køkkenet igen, dennegang er der blevet rigtig efterårsmad ud af det, Oksekød med Kål, Rød Karrypasta og Chu-Chum - det er alletiders ret nu når dagene bliver kortere, og koldere.

Vi fandt billedet på Elises instagram profil fordi det var tagget med #chuchum, del din inspiration med andre, og send os dine bedste madopskrifter, billeder, eller tag dem med #chuchum så vi kan finde dem. Klik på linket her for at se mere til Elise Ledet's instagram.

 

Velbekomme!

Comments are closed