ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

ChuChum bliver landsdækkende!

Så sker det!

ChuChum er fra i dag at finde på hylder rundt omkring i hele Danmark.
ChuChum bliver nu også forhandlet af alle SuperBest butikker i Danmark under det nye ”Premium Produkt” program - noget særligt.
Vi vil desuden fortsat være at finde i vores eksisterende udsalgssteder såsom: Løgismose, Lynhjems Eftf., Isabella Smith, Inco kødbyen mv.

Til at starte med tilbyder alle SuperBest butikkerne vores ChuChum og ChaChaw. Derudover vil et udvalg af vores eksisterende butikker stadig kunne tilbyde vores sæsonvarer lavet på Danske Chillier, nemlig: Toftegaard Hot og Hot Deli Jam.

OPRÅB – til oprør og formidling
Vi vil jo meget gerne kunne tilbyde alle vores varer i alle butikker – så skal man ikke rejse så langt efter de gode sager. Derfor støt op om din lokale forhandler – spørg gerne om de har vores sæson-varer og hvis ikke så hvorfor?

Hjælp os
Fortæl venner og uvenner, naboer og familie, kolleger og konkurrenter, del med alle på Facebook/Twitter og måske endda dem du slet ikke kender på gaden - hvor man kan købe ChuChum!
De af jer der har forbindelser til medierne, få ordet ud i æteren eller de trykte magasiner - eller hvad med at gøre som Poul Krebs, tag det med på TV!

Jo flere der støtter op – desto større er chancen for at alle ChuChum’s varianter bliver at finde på en hylde nær dig.

Se vores opdaterede forhandlerliste her: http://www.chuchum.dk/page/Forhandler-Liste.aspx 

PS: Man skulle kunne finde ChuChum i SuperBest’s Ugeavis fra Torsdag d.2 Maj (->Uge 19)

 

mvh, ChuChum

 

Comments are closed