ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Stærk mad er vejen til øget forbrænding

Stærk mad er vejen til bedre forbrænding, sådan skriver Ekstra Bladet idag i en artikel.

"Stærk chili formår at øge stofskiftet kraftigt takket være det aktive stof capsaicin. Når du sidder med en fyrig omgang chili con carne, kan du glæde dig over, at den ophedede kropsfornemmelse er en klar indikation på, at du netop har skruet op for termometeret. Som en ekstra bonus kan du medregne, at chili tilsyneladende også dæmper sulten, så en fyrig salsasauce og stærke jalapenos giver dig både sved på panden og mæthed til maven. I forsøg ser man også, at chili i måltidet mindsker indtagelsen af især fedt.

Så meget skal der til
Et regelmæssigt indtag gør kroppen immun over for de aktive stoffer, og derfor skal du ikke forvente, at kiloene rasler af kroppen, bare fordi du spiser 4-5 chilifrugter om dagen. Intensiteten skal øges fra uge til uge. Så længe du får provokeret kroppen, kan du forvente en effekt i størrelsesordenen 40-50 kcal pr. døgn, primært placeret lige under og efter måltidet. "

Linket er her via billedet :-)

Comments (2) -

Denmark Steen Mariboe

Er stor tilhænger af chilli, dog med en familie der ønsker en "knap så skarp" smagsoplevelse.
Fik ChuChum som gave - to varianter. JUM JUM ChuChum - hele familien nød den stærke og afrundende smagsoplevelse. Vi har serveret den til grill - ribs/pulled pork, samt til Laks, hjemmerøget, og ingen har ytret sig andet end . JUM JUM ChuChum.

Super produkter - også lige en supersmiley.

God vind.

NB! Flere studier viser, at chilli har en endog rigtig god indvirken på forbrænding, samt kredsløbsstyrkende effekt. (se evt. bogen Mad som medicin)

Denmark henrik@chuchum.dk

Hej Steen,

Den  fornemmelse kender vi godt. Jeg er glad for at du har haft stor success med vores produkter!

God vind til dig også!

/Henrik
ChuChum

It contains a high compatibility with DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, and DVD-RAM disc. So many people have bought or rented Toy Story 3 from DVD stores. MJ was an exceptionally gifted dancer and a great singer.

Feel free to surf to my web page;  ARS2030T - duplicatorexpert.com/product_info.php

United States 透氣內衣

My brother recommended I would possibly like this website. He was entirely right. This publish actually made my day. You cann't believe simply how so much time I had spent for this information! Thank you!

my webpage ...  透氣內衣 - mybeautifulnewlook.com/.../%E5%A6%82%E4%BD%95%E6%93%81%E6%9C%89%E5%83%8F%E7%B6%AD%E5%A4%9A%E5%88%A9%E4%BA%9E%E7%9A%84%E7%A7%98%E5%AF%86%E6%A8%A1%E7%89%B9%E5%85%92%E7%9A%84%E6%80%A7%E6%84%9F%E7%9A%84%E8%BA%AB%E6%9D%90

United States Generic Binary Broker

Please let me know if you're looking for a article author for your site. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Kudos!

Stop by my blog post  Generic Binary Broker - www.foaie.com/.../...-broker-review-and-bonus.html

United States 反向連結

Your mode of explaining everything in this article is actually fastidious, all be capable of effortlessly be aware of it, Thanks a lot.

Also visit my website ::  反向連結 - mybacklinksseo.wordpress.com/.../

United States Search Engine Optimization

Pretty! This was an incredibly wonderful post. Thank you for providing this information.

My web site -  Search Engine Optimization - https://www.youtube.com/watch?v=2p6EgeHgwlo

United States wooden kitchen worktops

I like what you guys are usually up too. This type of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys I've added you guys to my own blogroll.

Look at my website -  wooden kitchen worktops - www.twaffle.com/do-wooden-kitchen-worktops-always-demand-troublesome-maintenance

Add comment