ChuChum Chilli!

NAVIGATION - SEARCH

Stærk mad er vejen til øget forbrænding

Stærk mad er vejen til bedre forbrænding, sådan skriver Ekstra Bladet idag i en artikel.

"Stærk chili formår at øge stofskiftet kraftigt takket være det aktive stof capsaicin. Når du sidder med en fyrig omgang chili con carne, kan du glæde dig over, at den ophedede kropsfornemmelse er en klar indikation på, at du netop har skruet op for termometeret. Som en ekstra bonus kan du medregne, at chili tilsyneladende også dæmper sulten, så en fyrig salsasauce og stærke jalapenos giver dig både sved på panden og mæthed til maven. I forsøg ser man også, at chili i måltidet mindsker indtagelsen af især fedt.

Så meget skal der til
Et regelmæssigt indtag gør kroppen immun over for de aktive stoffer, og derfor skal du ikke forvente, at kiloene rasler af kroppen, bare fordi du spiser 4-5 chilifrugter om dagen. Intensiteten skal øges fra uge til uge. Så længe du får provokeret kroppen, kan du forvente en effekt i størrelsesordenen 40-50 kcal pr. døgn, primært placeret lige under og efter måltidet. "

Linket er her via billedet :-)

Comments (4) -

Denmark Steen Mariboe

Er stor tilhænger af chilli, dog med en familie der ønsker en "knap så skarp" smagsoplevelse.
Fik ChuChum som gave - to varianter. JUM JUM ChuChum - hele familien nød den stærke og afrundende smagsoplevelse. Vi har serveret den til grill - ribs/pulled pork, samt til Laks, hjemmerøget, og ingen har ytret sig andet end . JUM JUM ChuChum.

Super produkter - også lige en supersmiley.

God vind.

NB! Flere studier viser, at chilli har en endog rigtig god indvirken på forbrænding, samt kredsløbsstyrkende effekt. (se evt. bogen Mad som medicin)

Denmark henrik@chuchum.dk

Hej Steen,

Den  fornemmelse kender vi godt. Jeg er glad for at du har haft stor success med vores produkter!

God vind til dig også!

/Henrik
ChuChum

United States www.facebook.com

Hi there this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Incredible story there. What occurred after? Thanks!

United States www.facebook.com

Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I have been a little bit acquainted of this your broadcast provided vivid transparent idea

United States tumblr.com site

It's great that you are getting thoughts from this article as well as from our discussion made here.

United States www.facebook.com pages

I have learn a few good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you place to make this sort of wonderful informative website.

United States ways to make your penis bigger

Hey there! I could have sworn I've been to this website before but after checking through some of the post I realized it's new to me. Anyways, I'm definitely glad I found it and I'll be book-marking and checking back often!

United States https://www.facebook.com

Thanks for sharing your thoughts about how to increase penis girth. Regards

I read this paragraph fully regarding the comparison of newest and earlier technologies, it's awesome article.

United States how to increase penis girth

I do not even understand how I stopped up here, but I assumed this publish was once good. I don't recognise who you are however certainly you are going to a well-known blogger if you are not already. Cheers!

United States how to facebook

Hey would you mind stating which blog platform you're working with? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.                  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

United States www.facebook.com

Good blog you have here.. It's hard to find high-quality writing like yours these days. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

Hi there, just wanted to tell you, I enjoyed this blog post. It was helpful. Keep on posting!

Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any tips?

Add comment